Youth to Business

Otvorene aplikacije za prijavu na Youth to Business Forum u Mostaru

Sci-Tech / Flash | 06. 04. 2015. u 12:02 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon prošlogodišnjeg uspješno održanog Youth to Business Foruma, studetni će i ove godine imati priliku aktivno sudjelovati u diskusijama, radionicama, predavanjima stručnjaka i uspješnih osoba te otkriti koji bi bio njihov sljedeći korak na putu prema uspješnoj profesionalnoj karijeri.

Ovogodišnji Youth to Business Forum održat će se 29. travnja u prostorijama Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, a aplikacije za prijavu na ovaj jednodnevni događaj otvorene su od danas (6. travnja).

Događaj se svake godine organizira na globalnom nivou ispred AIESEC-a kao najveće studentske organizacije na svijetu. Forum u Mostaru organizira lokalni ured AIESEC-a, pa će program zasigurno biti prilagođen potrebama mostarskih studenata i usmjeren na osmišljavanje njihovog puta prema uspjehu. U skladu s postavljenim ciljem glavna tema foruma glasi ''Koji je tvoj sljedeći korak?“. 

Forum će na jednom mjestu okupiti uspješne poslovne predstavnike, mlade i buduće lidere – studente, kako bi kroz niz žustrih i produktivnih radionica, predavanja i panel diskusija zajednički pokušali pronaći odgovor na ovo pitanje, kao i odgovore na brojna druga pitanja vezana za rješavanje i oblikovanje što bolje budućnosti u našoj sredini. Studenti će dobiti priliku i da nauče više o tome kako postati poduzetan, kako razvijanem svojih vještina doći do željenog uspjeha, te na koji način se suočiti s rastućim i prevrtljivim tržištem rada. 

Apliciranjem za sudjelovanje na Youth to Business Forumu sudionici će biti u prilici proslijediti svoje biografije tvrtkama partnerima ovog događaja, a za sada su to: Hypo Alpe Adria Banka, Alfa Therm, Savez računovođa Mostar, E&Y, Messer Mostar Plin.  

Za sve one koji se odvaže učiti ovaj korak važan kako za njih same, tako i za društvo u kojem živimo sve informacije su ponuđene na facebook stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close