Donacija Vlade

O.Š. Ilići dobila sportsku opremu vrijednu 2000 KM

Sci-Tech / Obrazovanje | 26. 09. 2017. u 13:06 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu Dana čistih planina koji se obilježava 26. rujna danas je, u ime Vlade Hercegovačko – neretvanske županije i Fonda za zaštitu okoliša HNŽ, Veselko Čerkez, predstojnik Ureda predsjednika Vlade Osnovnoj školi Ilići uručio donaciju sportske opreme u vrijednosti od 2000,00 KM, priopćeno je.

''Čistoća i očuvanost planina potrebni su nam i više nego ikad. Svjedoci smo što se sve događa s prirodom i okruženjem u kojem živimo. Zato danas, ovdje, pozdravljam sve Vaše napore i aktivnosti koje zajedno s Vašim učiteljima i nastavnicima činite na očuvanju okoliša i promoviranju potrebe da okoliš čuvamo za generacije koje dolaze iza nas'', kazao je u obraćanju predstojnik Čerkez pozdravljajući u osobno i u ime dr. sc. Nevenka Hercega, predsjednika Vlade HNŽ učenike i djelatnike osnovne škole Ilići.

Tihomir Sušac, ravnatelj Osnovne škole Ilići zahvalio je Vladi HNŽ i Fondu za zaštitu okoliša HNŽ na uručenoj donaciji ističući kako je i današnji posjet potvrda dobre suradnje i još jedan dokaz kako prosvjetni djelatnici u Vladi HNŽ imaju snažnog partnera.

Inače, učenici ove škole zajedno s učiteljima i nastavnicima proveli su niz športskih i drugih aktivnosti o temi ''Dan čistih planina'', a najuspješnijima su uručeni pokali i prigodni darovi.

Kopirati
Drag cursor here to close