Oni su ponos Posušja
Uspješni učenici
OBJAVA: Četvrtak, 17. ožujka 2016. 10:28
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Učenici prijam Bago
0

Načelnik Bago izrazio je nadu da će se uspješni učenici nakon završetka školovanja vratiti u Posušje.

Načelnik općine Posušje Branko Bago organizirao je prijam za Antu Čuturu i Slavena Bakulu. Riječ je u učenicima trećeg i četvrtog razreda Gimnazije fra Grge Martića iz Posušja koji su osvojili prva mjesta na kvizu znanja iz opće kulture održanom u Ljubuškom.

Nagrađeni učenici, kojima je načelnik Bago uručio pohvalnice, došli su u pratnji ravnatelja Gimnazije Ante Jukića, a u razgovoru s mladim gostima načelnik je rekao kako su oni ponos Posušja i najbolji promotori posuškog kraja. Također, izrazio je nadu kako će se u budućnosti, po završetku školovanja, ovi iznimno uspješni učenici vratiti u svoj rodni kraj i doprinijeti njegovom razvoju.

Kviz znanja iz opće kulture ''Ljubko'' organizira se već petu godinu za redom, a u njemu sudjeluju učenici svih srednjih škola s područja Županije Zapadnohercegovačke. Posuška Gimnazija s ovog natjecanja ponosni je vlasnik čak pet trofeja - četiri zlatne i jedne srebrne sove.

Treba ovome dodati kako su i učenici Srednje strukovne škole ostvarili uspjeh. Naime u konkurenciji s ostalim strukovnim školama na natjecanju ostvarili su najviše bodova i najbolji plasman.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.