Apriori BiH

Novi trendovi: Marketing kroz društvene mreže

Sci-Tech / Flash | 05. 02. 2016. u 09:28 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uspjehom društvenih mreža u potpunosti su izmijenjeni načini komuniciranja i razmjene informacija. Velike promjene doživjeli su marketing, odnosi s javnošću, te na koncu prodaja. Društvene mreže velikim izborom alata i tehnika ciljano pronalaze kupca i izravno mu sugeriraju proizvod/uslugu. Kvalitetno osmišljen sadržaj, s minimalno plaćenim oglašavanjem dati će maksimalan i mjerljiv rezultat i doprijeti do zacrtane ciljne skupine.

Agencija Apriori BiH na ovu temu organizira jednodnevni seminar 9.veljače u Mostaru, 10.veljače u Sarajevu i 11. veljače u Banja Luci. Gost predavač je Ilija Brajković, partner u digitalnoj agenciji Akcija s višegodišnjim iskustvom u radu i klijentima poput Microsofta, Suzukija i Renaulta.

Seminar će se sastojati od teoretskog dijela, te mnoštvom praktičnih primjera i savjeta iz prakse. Ukoliko želite naučiti kako dobiti mnogo „klikova“ i „lajkova“, kako promovirati svoj proizvod ili uslugu putem društvenih mreža, te kako izgraditi imidž i postići da „pričaju o vama“ na društvenim mrežama, ovaj seminar je idealan za vas.

Agencija Apriori BIH na području Bosne i Hercegovine i zemalja u regiji od 2007. godine organizira poslovne obuke s ciljem nadogradnje znanja i razvoja zaposlenih u brojnim firmama, institucijama i organizacijama.

Više informacija, program, prijava i detalji na službenoj stranici agenciji Apriori.

Kopirati
Drag cursor here to close