Potvrdila Vlada

Nova školska godina u HBŽ-u počinje 4. rujna

Sci-Tech / Obrazovanje | 28. 08. 2017. u 13:26 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nova školska godina za učenike osnovnih i srednjih škola na području Hercegbosanske županije (HBŽ) počinje 4. rujna, rečeno je u ponedjeljak na održanom kolegiju u Ministarstvu znanosti, prosvjete, kulture i športa HBŽ-a.

Na kolegiju je zaključeno kako su završene sve pripreme i ispunjeni svi uvjeti za početak nove školske godine, uz napomenu kako će Ministarstvo pravodobno izići u javnost sa svim pojedinostima vezanim za početak nove školske godine.

Iz Ministarstva obavještavaju kako će za sve polaznike prvog razreda osnovne škole i ove godine biti osigurani besplatni udžbenici, kao i za učenike u stanju socijalne potrebe od drugog do četvrtog razreda.

Također, sukladno Odluci Vlade Hercegbosanske županije od 25. svibnja 2017. godine, udžbenici i priručnici koji su odabrani od stručnih aktiva i odobreni od Ministarstva znanosti, prosvjete, kulture i športa za uporabu u osnovnim i srednjim školama na području Hercegbosanske županije za školsku 2016./2017. godinu, ostaju u uporabi i za školsku 2017./2018. godinu, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade HBŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close