Znaju znanje

'Nauka o čvrstoći' mostarskim studentima donijela zlato u Budvi

Sci-Tech / Flash | 17. 05. 2017. u 06:07 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na 57. Mašinijadi u Budvi, Crna Gora, preko 40 studenata predstavljalo je Fakultet strojarstva i računarstva Sveučilišta u Mostaru. Sudjelovali su u raznim športskim i natjecanjima u znanju, zajedno sa još 15 fakulteta iz regije.

''Ove godine donijeli smo zlatnu medalju iz kolegija ''Nauka o čvrstoći'. Čestitamo našim studentima Anti Kestenu i Mili Majstoroviću i želimo još puno uspjeha u daljnjem obrazovanju. Iz kolegija Mehanika fluida naši studenti su postigli 6. mjesto'', navedeno je u priopćenju studenata.

Sve ovo ne bi bilo moguće organizirati bez podrške pokrovitelja koji su nam uvelike olakšali odlazak na ovu manifestaciju, navode studenti.

Generalni pokrovitelj: JP HT (HT ERONET)

Pokrovitelji Mašinijade 2017: Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru, JP Elektroprivreda HZHB, FEAL, STARK, Mandeks, Herbos Invest, Croatia osiguranje, Alfa Therm, SIK, Drugi Način, Central osiguranje, OIL AC, ttkabeli, Škutor d.o.o, Alloy Wheels d.o.o Jajce, Modra stijena, Eurosan, Erkond, Energy, Caffe pizzeria Skripta, , Binvest d.o.o Posušje, JU Coming, Pavković Paneli, Olovka, Lumen.

Kopirati
Drag cursor here to close