FIT

Natjecanje iz programiranja 25. i 26. svibnja

Sci-Tech / Flash | 24. 05. 2017. u 12:22 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Natjecanje iz programiranja - FIT Coding Challenge održat će se 25. i 26. svibnja u Mostaru, u organizaciji Fakulteta informacijskih tehnologija Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru.

Finale natjecanja održat će se 26. svibnja, a otvaranje je zakazano za 10 sati u Mepas Mallu. Tom prigodom sudionicima će se obratiti rektor Univerziteta "Džemal Bijedić" prof.dr Sead Pašić, dekan Fakulteta informacijskih tehnologija prof.dr Jasmin Azemović, federalna ministrica obrazovanja i znanosti dr.sc Elvira Dilberović i ministar prosvjete znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije dr.sc Rašid Hadžović.

Natjecanje se organizira s ciljem da se studente i učenike srednjih škola potakne na praktičnu primjenu znanja iz područja programiranja. Natjecanje se organizira već desetu godinu za redom, a za razliku od prijašnjih godina, ove godine natjecanje uključuje razne dodatne aktivnosti kao npr. gaming party, sportske aktivnost i roštiljadu, priopćeno je s Fakulteta informacijskih tehnologija Univerziteta Džemal Bijedić.

Kopirati
Drag cursor here to close