Nova odluka

Nastava u ŽZH odgođena do 16. siječnja

Sci-Tech / Flash | 09. 01. 2017. u 13:04 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nastava u svim osnovnim i srednjim školama na području Županije Zapadnohercegovačke odgođena je do ponedjeljka 16. siječnja 2017. godine, potvrdila je za Bljesak.info ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa Ružica Mikulić.

''Kako su najave vremenskih prilika za cijeli ovaj tjedan nepovoljne, a iz razloga lakše organizacije nastavnog procesa, odlučeno je da nastava u drugom obrazovnom razdoblju počne 16. siječnja 2017. godine'', navode iz Ministarstva znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke.

Ministarstvo je ovu odluku donijelo na zahtjev sindikata i roditelja koji su tražili odgodu zbog ekstremno niskih temperatura koje su ovih dana pogodile BIH.


Foto: Bljesak.info

Najnovija odluka spomenutog ministarstva produžila je prvotnu odluku kada je nastava zbog ekstremno niskih temperatura odgođena do srijede 11. siječnja.

Ministrica Mikulić u subotu je istaknula je da se na gorivu za grijanje neće štedjeti.

''Svi ravnatelji su dobili naputke da pomalo puštaju grijanje ovaj vikend da cijevi ne popucaju od leda. Ali će se dan prije početka nastave svakako upaliti grijanje na cijeli dan u svim školama, bez obzira koliko se potroši goriva'', izjavila je tada resorna ministrica Mikulić za Bljesak.info.

 

Kopirati
Drag cursor here to close