Napunite bateriju svog iPhonea brže nego obično
Znate li kako?
OBJAVA: Petak, 21. travnja 2017. 10:18
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.D.
Napunite bateriju svog iPhonea brže nego obično
0

Posebno efikasno je prilikom punjenja pametnog telefona isključiti sve opcije koje opterećuju bateriju, kao što je WiFi, 3G i ostale opcije.

Ispražnjena baterija u vrijeme kad to nije poželjno, ili dugo punjenje baterije. Najmanje su jednom korisnici iPhonea doživjeli jednu od navedene dvije situacije. Stoga se predlaže poduzimanje određenih mjera prilikom punjenja telefona, kako bi se iPhone što brže napunio.

Njemački Computer Bild objavio je savjete kako iPhoneu što brže "povratiti snagu" prilikom punjenja, ali i što učiniti da se baterija Apple telefona što sporije prazni. Rješenja za "kratkotrajne" baterije su jednostavna.

Posebno efikasno je prilikom punjenja pametnog telefona isključiti sve opcije koje opterećuju bateriju, kao što je WiFi, 3G i ostale opcije, prenosi Klix.ba. Drugim riječima, preporučuje se da se sve opcije stave na "off", koje bi mogle uticati na pražnjenje baterije, a najpoželjnije bi bilo telefon staviti na "Airplane Mode".

U tom slučaju iPhone troši najmanje energije, što prilikom punjenja pomaže kako bi baterija što prije bila napunjena. To naravno ne pomaže ukoliko ćete prilikom punjenja igrati igrice na telefonu, ili raditi nešto drugo. Stoga se savjetuje: "Ne dirajte telefon prilikom punjenja!"

Isto važi i za pražnjenje telefona. Ukoliko predvidite da će se telefon ugasiti, onda se preporučuje smanjiti svjetlost displayja.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.