Youth Speak Forum

Najveća studentska organizacija na svijetu organizirala konferenciju za mlade Mostarce

Sci-Tech / Flash | 31. 03. 2017. u 06:09 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lokalni ured AIESEC-a u Mostaru održao je u subotu događaj pod nazivom Youth Speak Forum u prostorijama Ekonomskog fakulteta na sveučilištu u Mostaru.

Youth Speak Forum je jednodnevna konferencija za sve mlade osobe na području grada Mostara koju organizira najveća studentska organizacija na svijetu AIESEC.

Lokalni ured AIESEC-a u Mostaru je u subotu 25.3.2107. godine organizirao ovaj događaj na kojemu je sudjelovalo preko 100 mladih osoba. Tema ovogodišnjeg Youth Speak Foruma bila je poduzetništvo i svi predstavnici su imali priliku čuti više o poduzetništvu, start up-ima i o tomu kako uspjeti na području poduzetništva.

Predstavnici su imali priliku čuti inspirativne govore nekih od najvećih mladih poduzetnika koji su ostvarili veliki uspjeh na području grada Mostara, ali i šire te sudjelovati na interaktivnim radionicama koje su organizirane u suradnji sa partnerima ovogodišnjeg Youth Speak Foruma.

''Lokalni ured AIESEC-a bi se ovim putem želio zahvaliti vlasnici ModaMo Ani Ćavar, članu marketing tima u Nsoft-u Ivanu Roziću, mladom motivacijskom govorniku Bruni Bokšiću i direktorici SPARK-a Andrei Čardaš koji su održali motivacijske govore na konferenciji, Hrvatskom Narodnom Kazališti i Maloj Sceni koji su doprinjeli promociji ovog događaja,svojim partnerima SPARK i Nsoft, Top Bind, Ernst&Young, Degordian, profesorici Semini Ajvaz i profesoru Nikoli Papcu sa Ekonomskog fakulteta koji su držali interaktivne radionice; Antonio Commerce, Lingua Plus, CKM Mostar (Univerzitet modernih znanosti), Quick Design, OSVIT-M, fotokopirnica Zrinjski i fotokopirnica Copy Lab koji su donirali promo materijale i materijale za radionice bez kojih se ovaj Youth Speak Forum ne bi mogao održati; Žeks Doner d.o.o, pekari Suncokret, buregdžinici Oreks, Franck Caffe, Leda d.d i club Art koji su omogućili da svi delegati ostanu okrijepljeni tijekom cijelog Youth Speak Foruma, te Radio Mostarska Panorama, Radio Hercegbosna, Radio Tomislavgrad, Prvi TV, Naša TV, City Televizija BiH, Bljesak.info i Hercegovina.info koji su iznimno doprinjeli promociji ovog događaja'', priopćeno je iz ove organizacije.

AIESEC poziva zainteresirane da posjete njihovu  službenu facebook stranicu  kako bi se mogli pratiti AIESEC aktivnosti i pružiti im podršku u svemu što radimo.

Kopirati
Drag cursor here to close