Natjecanje

Mostarski građevinci uspješni na 44. Građevinijadi

Sci-Tech / Flash | 25. 05. 2017. u 17:02 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studenti Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i ove godine su od 13. – 18. svibnja sudjelovali na najvećem okupljanju studenata građevinarstva, arhitekture i geodezije – Građevinijadi.

Iz šest dana natjecateljskog duha, novih poznanstava i odličnih provoda proizašlo je 5. mjesto u generalnom plasmanu. Mostarski sveučilišni građevinci kući su se vratili s mnogobrojnim nagradama i iz znanja i iz sporta. Tako su iz područja znanja studenti osvojili 3. mjesto za Metalne konstrukcije i 4. mjesta za Betonske konstrukcije i Hidrotehniku, priopćeno je.

U sportskom dijelu najbolje su se pokazale djevojke osvojivši 2. mjesto u rukometu i 3. u nogometu. Tu se najviše istaknula studentica treće godine preddiplomskog studija, Katarina Čivčija osvojivši nagradu za najbolju golmanicu. Dečki su zbog poštene igre i ustrajnosti dobili nagradu za Fairplay.

Veliku moralnu i novčanu potporu pružio je Građevinski fakultet Sveučilišta u Mostaru, Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru, Hering dd Široki Brijeg, Kror d.o.o., Drugi način, Binvest d.o.o., Biokomerc Mostar, Pavković paneli, Autoprizma Mostar i tiskara Kandija.

Kopirati
Drag cursor here to close