Mostarka u borbi za najbolju srednjoškolku BiH
Habiba Ačkar
OBJAVA: Utorak, 14. ožujka 2017. 12:35
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: K.K.
Habiba Ackar
0

Habiba Ačkar je izabrana da predstavlja Hercegovačko-neretvansku županiju, a trenutno obavlja funkciju predsjednice Vijeća učenika svoje škole

Srednjoškolka Habiba Ačkar natječe se za najboljeg, tj. najaktivnijeg srednjoškolca na razini države.

Habiba Ačkar je izabrana kao predstavnica Hercegovačko-neretvanske županije, a trenutno obavlja funkciju predsjednice Vijeća učenika svoje škole, te je aktivan član Vijeća učenika srednjih škola grada Mostara, Vijeća mladih grada Mostara i MreVUK-a HNŽ.

Na osnovu aplikacija i dokumentacije (diploma, zahvalnica, certifikata i sl.) koju su prijavljeni srednjoškolci dostavili, izabrano je 20 najaktivnijih koji su prošli u drugi krug natječaja.

''Kao što smo već rekli, proces je bio jako težak i dugotrajan, što je samo dokaz da u Bosni i Hercegovini imamo nevjerojatno ambiciozne, pametne, vrijedne, humane i odlične srednjoškolce. Zaista smo jako ponosni na sve njih'', poručili su organizatori.

Rok za glasovanje je 16.ožujka 2017. godine do 20 sati nakon čega će pet srednjoškolaca s najvećim brojem glasova biti intervjuirano, te će pobjednik biti proglašen.

Više o natjecanju saznajte ovdje.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.