Elsa

Mostar: Javni poziv za sudionike natjecanja u pisanju optužnice

Sci-Tech / Flash | 24. 05. 2017. u 06:46 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Europsko udruženje studenata prava (ELSA) Mostar objavila je javni poziv za sudionike/ce natjecanja u pisanju optužnice.

Natjecanje u pisanju optužnice će se održati na Pravnom fakultetu Univerziteta Džemal Bijedić u sali za simulaciju suđenja. Natjecanju će prethoditi radionica o pisanju optužnice i žalbe, a koja će se održati 30. svibnja 2017. godine u sali za simulaciju suđenja s početkom u 12:00 sati, a koju će voditi asistentica Sunčica Hajdarović, priopćeno je iz ELSA-e.

Nakon predavanja o pisanju optužnice i žalbe, odvjetnik Josip Muselimović, studentima će na primjerima iz prakse objasniti pisanje optužnice i žalbe.

Natjecanje će se održati 31. svibnja 2017. godine na Pravnom fakultetu Univerziteta Džemal Bijedić u sali za simulaciju suđenja s početkom u 12:00 sati. 

Prva tri mjesta će biti nagrađena: 1. mjesto 100 KM, 2. mjesto 60 KM i 3. mjesto 40 KM.

Osim novčane nagrade prva tri mjesta će dobiti priliku za trotjednu praksu u poznatim odvjetničkim uredima u Mostaru, praksa će se zbog praktičnosti obavljati krajem 9. mjeseca- početkom 10. mjeseca 2017. godine.

Natjecanju mogu pristupiti svi studenti Pravnih fakulteta u Mostaru. Svi natjecatelji će dobiti potvrde o sudjelovanju.

Način prijave

Na e-mail: [email protected] poslati: ime, prezime i godinu studija (ili završetka studija). Rok za prijave je do 29. svibnja 2017. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close