Svečanost

Mostar: Dodijeljeno 1155 diploma za polaznike tečajeva

Sci-Tech / Flash | 10. 03. 2016. u 19:39 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svečana akademija u povodu dodjele diploma polaznicima tečajeva u Kulturnom centru 'Kralj Fahd' u Mostaru upriličena je u četvrtak navečer u tom centru, pod pokroviteljstvom veleposlanika Kraljevine Saudijske Arabije u BiH Hanija Mominaha.

Tom prigodom uručeno je 1155 diploma za one koji su pohađali tečajeve tijekom 2014./2015. godine.

"Svake godine priređujemo ovakvu svečanost gdje uručujemo diplome onima koji su završili razne tečajeve koji se pružaju u našim centrima. Ovaj centar pruža različite aktivnosti koje su od interesa za bh. društvo, i u tom smislu centar surađuje s raznim organizacijama unutar BiH kao što su ministarstva, sveučilišta i druge organizacije koje se bave sličnim aktivnostima", izjavio je novinarima veleposlanik Mominaha.

Na svečanosti dodjele diploma nazočio je i ministar obrazovanja Hercegovačko-neretvanske županije Rašid Hadžović, koji je, naglasivši važnost postojanja jednog centra kao što je 'Kralj Fahd' u Mostaru, kazao kako je večerašnja manifestacija jako značajna za ovu županiju jer je znanje najveće bogatsvo koje čovjek čovjeku može pružiti.

Na svečanoj akademiji sudjelovali su i predstavnici Univerziteta 'Džemal Bijedić' Mostar, direktor Kulturnog centra 'Kralj Fahd' Abdulmajid Alghayth, te brojni predstavnici političkog, kulturnog i vjerskog života Hercegovačko-neretvanske županije i Grada Mostara.

Inače, Kulturni centar 'Kralj Fahd' edukacijskog je karaktera i pruža različite kulturne aktivnosti za sve građane Bosne i Hercegovine.

Pored raznih besplatnih tečajeva, kao što su engleski i arapski jezik, tečaj informatike i kaligrafije, krojenja, šivenja i veza, ovaj centar nudi i razne edukacijske radionice, seminare i slično.

Kopirati
Drag cursor here to close