''staRMo''

Mladi inženjeri iz Hercegovine na Kongresu u Mostaru

Sci-Tech / Flash | 27. 10. 2016. u 06:08 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studentska organizacija BEST Mostar je uspješno organizirala još jedan Kongres mladih inženjera pod nazivom „staRMo“.

Kongres je trajao od 20. do 23. listopada 2016. godine, i održan je u prostorijama hotela „Medium“. Na Kongresu je sudjelovalo 50 studenata iz različitih krajeva Hercegovine.

Organizacija BEST Mostar je imala čast ugostiti studente iz Rumunjske, Austrije, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Belgije, Grčke, Turske, Rusije, Slovenije, Mađarske te Bosne i Hercegovine.

Studenti su prisustvovali treninzima 'softskilsa' te unaprijedili svoje vještine u upravljanju projektom, komunikaciji, motivaciji i feedback-u.Također, imali su priliku informirati se o svim sferama BEST organizacije prolazeći kroz BKT (BEST Knowledge Transfer). Pored toga, imali su priliku prisustvovati diskusionim grupama koje su se doticale BEST organizacije i svih područja u kojima ista djeluje.

Cijeli ovaj događaj je bio izvrsna prilika da se poradi na promociji Mostara te kulturi i tradiciji Hercegovine, a gosti BEST Mostara su bili oduševljeni ljepotama Mostara i svime što Mostar nudi.

Također, pored radnog vremena koje su studenti imali, svaki dan od 8:00 ujutro do 22:00 sati navečer, organizacija BEST Mostar je organizirala i privatne zabave na kojima su se sudionici mogli opustiti i zabaviti. Jedan od najzanimljivijih dijelova Kongresa, kako kažu, je bila internacionalna večer gdje su studenti promovirali tradicionalna jela i pića iz država iz kojih dolaze.

Jedan od ciljeva ovakvih događaja jeste i stvaranje novih prijateljstava, a zahvaljujući gostoljubivosti članova BEST Mostar organizacije, otvorena su mnoga vrata za naše studente, te su studenti iz ove organizacije pozvani na razne događaje koji će uskoro biti održani širom Europe, priopćio je Best.

''Na kraju, ovaj događaj se može proglasiti još jednom uspješnom pričom u režiji organizacije BEST Mostar, te se nadamo da će i u budućnosti nastaviti ovim stopama te tako stvoriti još jedan most koji će povezivati Mostar sa ostatkom Europe'', kažu organizatori ovog događaja.

Kopirati
Drag cursor here to close