Smotra Sveučilišta

Maturanti se upoznali s fakultetima u Mostaru

Sci-Tech / Flash | 06. 04. 2017. u 11:47 Ma.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Građevinskom fakultetu održana Smotra Sveučilišta u Mostaru gdje su se maturantima predstavili svi fakulteti Sveučilišta.

Predstavljeni su smjerovi i rad Agronomsko i prehrambeno-tehnološkog, Ekonomskog, Građevinskog, Medicinskog, Farmaceutskog, Filozofskog, Fakulteta prirodoslovno matematičkih i odgojnih znanosti, Pravnog, Fakulteta strojarstva i računarstva, Fakulteta zdravstvenih studija i Akademije likovnih umjetnosti te Studentskog centar i Studentski zbora.

Učenik Vlado Ćubela iz Turističko-ugostiteljske škole za Bljesak.info rekao je: ''Smotra je bila veoma informativna te smatram da je dala nama kao budućim studentima sve potrebne informacije zbog kojih bi se odlučili upisati određeni fakultet''.

Svim prisutnima obratila se rektorica Sveučilišta Ljerka Ostojić koja je maturantima savjetovala da ukoliko su u dilemi između odabira različitih studija prvo odluče što im se više sviđa ali i da provjere potrebe tržišta, ukazujući na to da će kao budući studenti dati veliki doprinos Sveučilištu.

''Budući da se nalazimo na još jednom raskrižju života Smotra mi može biti veoma korisna jer na jednom mjestu možemo dobiti više informacija o željenim studijima i boljim načinom upoznavanja sa budućim zanimanjem'', rekla je za Bljesak.info učenica Ekonomske škole Joze Martinovića Elena Perić.

Smotra Sveučilišta u Mostaru održala se i u Livnu, Grudama, Kiseljaku i Orašju.

Kopirati
Drag cursor here to close