Kaby Lake procesor

MacBook linija dobiva nove procesore

Sci-Tech / Flash | 17. 05. 2017. u 11:32 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Appleova tradicionalna developerska konferencija WWDC održat će se za tri tjedna u kalifornijskom San Joseu, a već smo doznali da bi na njoj, osim novih inačica OS-ova, trebali biti predstavljeni novi iPad i prvi Appleov pametni zvučnik.

Sada, pak, od Bloomberga doznajemo i neke nove informacije. Na ovogodišnjem WWDC-u bit će, navodno, predstavljeni i osvježeni MacBook prijenosnici, kao odgovor na nedavno predstavljenu liniju Microsoft Surface laptopa, javlja Bug.hr.

Nadogradnju s novim Intelovim procesorima trebala bi dobiti tri modela. Prije svega tu je MacBook Pro koji će dobiti noviju inačicu Kaby Lake procesora. 12-inčni MacBook i 13-inčni MacBook Air također bi trebali dobiti novo Intelovo "srce", pa bi tako korisnici imali veći izbor novih prijenosnika s novim specifikacijama. Izvana bi izgled svih spomenutih modela trebao ostati nepromijenjen.

Podsjetimo, Apple je nakon predstavljanja posljednje generacije MacBooka dobio kritike na račun procesorske snage istih, jer su izradili uređaje koji su inferiorni konkurentskima i optimizirani za manju potrošnju baterije umjesto da se fokusiraju na performanse. Za 20-ak dana vidjet ćemo hoće li nova linija MacBooka uspjeti pomiriti ova dva svijeta.

Kopirati
Drag cursor here to close