Tradicionalni sajam

Livno: Više od 200 učenika posjetilo Sajam vježbovnih tvrtki i Dan otvorenih vrata

Sci-Tech / Flash | 02. 05. 2017. u 06:20 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

?Peti po redu i već tradicionalni Sajam vježbovnih tvrtki "Let’s Do Business" - Livno 2017., održan je 28.travnja u sportskoj dvorani ekonomske škole. Sudjelovalo je deset vježbovnih tvrtki s područja županije i Orašja.

I ovaj sajam je održan pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije, ministra Petra Galića, te općinskog načelnika Livna, Luke Čelana.

U sklopu sajma održan je i Dan otvorenih vrata Srednje ekonomske škole Livno. Više od 200 učenika livanjskih osnovnih škola je posjetilo Sajam vježbovnih tvrtki i Dan otvorenih vrata u Srednjoj ekonomskoj školi.

Ova manifestacija je pružila priliku učenicima osnovnih škola da dobiju više informacija o novim smjerovima koji će im biti ponuđeni u nadolazećoj školskoj godini. Učenici su iskoristili priliku razgledati kabinete i opremu škole, te profesore i njihove učenike-asistente pitati sve ono što ih zanima o nastavi, uvjetima i radu u ekonomskoj školi.

Svojim sudjelovanjem u konkretnim aktivnostima u vremenu posjete učenici su mogli steći uvid u široku lepezu aktivnosti koje ekonomska škola nudi svojim učenicima kroz redovitu nastavu i izvannastavne aktivnosti.

Tako je učenicima osnovnih škola prikazan interaktivan način rada kroz suvremeno opremljene multimedijalne kabinete iz ekonomske skupine predmeta, zemljopisa, hrvatskog jezika, matematike, stranih jezika i informatike, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close