Kako uspješno koristiti internet marketing u 2017.
Inter96 radionica
OBJAVA: Petak, 17. ožujka 2017. 20:07
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.S.
Jovana Miljanović
0

Radionica je prilagođena svima koji žele usvojiti znanja jednog od najuzbudljivih i najbrže rastućih aspekata tehnologije

'Internet marketing u 2017', naziv je radionice koja za cilj ima približiti sudionicima s najnovijim trendovima internet marketinga, te kako kreirati izvrsne sadržaje za privlačanje ciljanih kupaca.

Inter96 po prvi put organizira događaj ovog tipa, koji će se održati u petak, 7. travnja, sa početkom u 12 sati, u Vitezu, u prostorijama Central Hotela (Franšizni centar BiH,PC96 | 72250 Vitez).

U pitanju je radionica pod nazivom "Kako uspješno koristiti internet marketing u 2017", a predavač je Jovana Miljanović, blogerka, marketing konzultantkinja, poduzenica i govornica. Studirala je u Americi, a radno iskustvo stjecala u NewYorku, Londonu, Beogradu, Dubaiju i na Cipru, radeći u kompanijama kao što su Vevo, WhiteCitySoft, Nike i Cosmopolitan.

Radionica je prilagođena svima koji žele usvojiti znanja jednog od najuzbudljivih i najbrže rastućih aspekata tehnologije. Bez obzira da li ste početnik ili napredniji korisnik interneta i imate želju uroniti u područje internet marketinga, onda je ova radionica stvorena za vas.

Cijena radionice po učesniku iznosi 59 KM (PDV uključen). Nakon prijave poslat ćemo vam podatke za plaćanje te Vas molimo da dokaz o uplati predočite prilikom dolaska na radionicu.

Broj mjesta je ograničen, pa svi koji žele sudjelovati treba da se prijave putem marketing@inter96.ba ili popunjavanjem formulara koji se nalazi na linku.

Čekamo vas! :)

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.