12. studenog

Izbori za Studentski zbor se pomjeraju za tjedan dana

Sci-Tech / Flash | 30. 10. 2014. u 15:20 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbori za predstavnika godina, zamjenika predstavnika te predsjednika Studentskoga zbora fakulteta, Sveučilišta u Mostaru održat će se 12.studenoga, 2014, umjesto planiranog 5.studenoga, 2014.

Izbori su pomjereni zbog zahtjeva studenata kojima su zbog dodatnih rokova produženi upisi na pojedinim fakultetima i obrade indeksa na referadama. Zbog velike zainteresiranosti i želje da bude što više kandidata, studentski predstavnici imaju vremena upoznati svoje biračko tijelo s planom i programom .Također je važno navesti nadolazeće blagdane kao razlog pomjeranja.

Zaključivanje kandidacijskih popisa pomjera se za petak, 7.studenoga, 2014. Sve dosad predane prijave su važeće, i ti kandidati nisu dužni ponovno preuzimati prijavne obrasce, stoji u priopćenju Studentskog zbora.

Studenti koji se žele kandidirati za gore navedene funkcije, dužni su u uredu Zbora preuzeti prijavni obrazac te na njemu ispuniti listu s oznakom za kandidaturu za predstavnika godine ili zamjenika godine, te ukoliko se žele kandidirati za predsjednika

Studentskoga zbora fakulteta, potrebno je i to naglasiti u prijavi. Također, prijavni obrazac mora sadržavati i najmanje jedan posto potpisa studenata godine za koju se kandidat prijavljuje.

Prijave se primaju najkasnije do 7. studenoga 2014. Sami izbori, dakle 12. studenoga, trajat će od 9 do 13 sati na svim fakultetima. Nakon izbora za predstavnike po fakultetima izabrani predsjednici i dopredsjednici biraju predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Pozivaju se svi studenti Sveučilišta u Mostaru da se aktiviraju i kandidiraju na sljedećim izborima kao i da izađu na izbore i podrže nekog od kandidata, stoji u priopćenju Studentskog zbora.

Kopirati
Drag cursor here to close