BEST grupa Mostar

Inženjersko natjecanje - EBEC Mostar

Sci-Tech / Flash | 14. 03. 2017. u 14:44 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tehnički klub Univerziteta “Džemal Bijedić” - BEST Mostar otvara prijave za 5. lokalno inženjersko natjecanje, EBEC Mostar koje će se održati 28. ožujka 2017. u prostorijama Građevinskog fakulteta.

EBEC Mostar je inženjersko natjecanje kojeg organizira lokalna BEST grupa Mostar.

Samo takmičenje je, kako su nam javili organizatori, podijeljeno u dvije kategorije i to: Case Study (pronalaženja hipotetskog rješenja stvarnog problema kao što su problemi kojim se kompanije susreću i sl.) i Team Design (pronalazak praktičnog rješenja stvarnog problema).

''Želimo potaknuti studente na korištenje vlastitih vještina i znanja stečenih u njihovim poljima studiranja i dati im priliku da koristeći to znanje i svoju kreativnost riješe zadatke koji se nađu pred njima. Studenti su podijeljeni u četveročlane timove. Ovime ujedno promoviramo i razvijamo timski rad koji ima veliku važnost u poslovnom okruženju. Simulacijom poslovnog okruženja studenti pokazauju i ujedno razvijaju sposobnosti organizacije, planiranja vremena, raspodjele dužnosti i saradnje među kolegama u timu'', priopćili su organizatori.

Studenti sa tehničkih fakulteta Univerzitet “Džemal Bijedić'' natjecat će se za plasman na regionalnom inženjerskom natjecanju – EBEC Balkan, a pobjednici svoj put nastavljaju u finalnom krugu koje se održaje u Brnu, Češka.

Organiziranjem inženjerskih natjecanja, BEST Mostar teži ostvarenju jednog od osnovnih ciljeva svog djelovanja, a to je obogaćivanje procesa obrazovanja mladih inženjera i razvijanje njihovih potencijala.

Prijave su otvorene od 13.3. do 22.3., te se moguće prijaviti samostalno, pri čemu će organizatori sastaviti tim, ili u timu od četiri člana. Prijaviti se možete na: ebec.best-mostar.org

Kopirati
Drag cursor here to close