Stem School

INTERA TP uzvraća gostoprimstvo: Stigla grupa učenika iz Daytona

Sci-Tech / Flash | 05. 06. 2017. u 09:24 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

INTERA TP je sredinom 2016. godine ostvarila suradnju s Dayton Regional STEM School.

Vizija projekta bila je suradnja, ali i razmjena mladih u cilju njihovog usavršavanja te stjecanja potrebnih znanja za pokretanje vlastitog poduzeća. U 11-dnevnoj školi poduzetništva Entrepreneurs Academy u Daytonu sudjelovalo je pet mostarskih studenata i predstavnica INTERA TP-a.

Zanimljiv sadržaj radionica, posjet najuspješnijim poduzećima, upoznavanje američkog načina života, kao i upoznavanje Daytona i okolnih gradova dio je programa u kojem su studenti uživali.

Kako bi svojim domaćinima uzvratio gostoprimstvo, INTERA TP danas je dočekao i pripremio niz aktivnosti za američke učenike koji će tijekom 11 dana boravka u Mostaru pobliže upoznati poslovni, kulturni i životni stil ovog područja.

Gostima iz Daytona su danas predstavnici INTERA TP-a poželjeli dobrodošlicu i ukratko ih upoznali s radom organizacija, a brojni stručnjaci iz različitih područja suvremenih tehnologija će za njih osigurati raznolik i kvalitetan edukacijski program.

Mladi će imati priliku posjetiti uspješna poduzeća, Ekonomske fakultete Sveučilišta i Univerziteta „Džemal Bijedić“, Američki kutak, Gradsku vijećnicu i prostorije Gimnazije Mostar, te obići mjesta kao što su Sarajevo, Konjic, Rama.

Jedinstvena prilika za goste bit će upoznavanje prirodnih ljepota Mostara, njegovih znamenitosti poput kultnog Starog mosta, te mješovitih kultura i stilova koji grade poseban umjetnički mozaik ovog grada.

Raznolik edukativni i zabavni program za američke učenike omogućen je financijskom podrškom poduzeća Telemach.

Kopirati
Drag cursor here to close