Instagram uveo novu značajku
Vezano za Stories
OBJAVA: Ponedjeljak, 10. srpnja 2017. 16:29
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Instagram Stories
0

Ažiuriranje Instagrama omogućuje vam da odgovorite na Priče fotografijama i videozapisima

S najnovijim ažuriranjem Instagrama možete odgovoriti na priče svojih prijatelja s vlastitim fotografijama i videozapisima. Jednostavno dodirnite ikonu kamere na dnu.

Od sada, kada otvorite nečiju priču, u lijevom kutu zaslona vit ćete gumb kamere. Kada ga dotaknete, doći ćete do zaslona fotoaparata sa sličicom Priče na koju odgovarate. Tamo snimate fotografiju, videozapisa ili stvorite ''boomerang'', dodajete filtere, emotikone i tekstove, pa čak i promijenite veličinu slilice izvorne priče prije slanja kao odgovor, piše Racunalo.com.

Instagram Priče bile s ukontroverzna značajka od samoga početka, a mnogi su istaknuli izražene sličnosti sa Snapchat pričama. Međutim, od svog lansiranja prije skoro godinu dana, Instagram Stories stekle su više od 250 milijuna dnevnih korisnika, nadvašivši popularnost izvornog - Snapchata.

 

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.