Move to iOS

Imate novi iPhone? Ovako se preselite sa starog Androida

Sci-Tech / Tehnologija | 20. 09. 2017. u 10:40 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ste iz nekog razlog odlučili otkazati vjernost svom Android telefonu i pred vama je novi iPhone to znači i da ćete morati napraviti selidbu skoro cijelog života iz jednog u drugi uređaj, koji i nisu sasvim kompatibilni. Srećom, Apple je za one koji se odluče na prelazak pripremio i aplikaciju Move to iOS koja cijeli taj postupak olakšava, pišu 24sata.hr, dgje možete pogledati videp koji vas vodi kroz ključne korake prebacivanja na iOS.

Ono što morate u startu napraviti je pobrinuti se za svoje podatke.

Kod Googlea je stvar lagana jer su vaši kontakti, kalendar i pošta sinkronizirani s Googleovim računom. Pritom treba naglasiti da bi najbolje bilo još jednom provjeriti koji su kontakti na SIM kartici pa i njih prebaciti na Google. Fotografije i druge dokumente možete također jednostavno spremiti u Googleov Photos i Drive ili neki drugi cloud servis. Alternativno, ako ne vjerujete cloud servisima, spremite ono važno na svoje računalo.

Na svoj telefon trebate instalirati Move to iOS aplikaciju, a potom početi postavljati svoj iPhone i kad dođete do izbornika za sustav, kliknite na Preseli podatke s Androida. Prikazat će vam se kod koji ćete upisati na Androidu. Kad telefon obavi svoje upitat će vas i želite li skinuti aplikacije koje ste imali na Androidu i sa App Storea. Tu je prilika da pregledate što ne koristite.

Kopirati
Drag cursor here to close