Platforma za učenje

Google Classroom je postao potpuno besplatan

Sci-Tech / Flash | 28. 04. 2017. u 15:48 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Do sada je Google Classroom platforma bila dostupna isključivo za institucije poput fakulteta ili škola, koje su svojim učenicima i studentima davale pristup takozvanom G Suite sučelju.

Vrlo korisni alati za kreiranje virtualnih učionica, razreda, seminara i zapravo svega što se tiče mogućnosti ''učenja na daljinu'' ili ''virtualnog učenja'' od sada će se moći koristiti potpuno besplato, piše Zimo.co.

Nema sumnje kako je ovo sjajna vijest, nakon što je prošlog mjeseca Google omogućio da Classroom platformi priistupite čak i ako nemate aktivirane G Suite usluge u sklopu neke od znanstvenih ili školskih institucija sada ćete moći sami kreirati svoje virtualne učionice.

Kolaboracijska platforma koju nudi Google je, definitivno, sjajan izbor i alat za sve koji žele učiti ili surađivati, a ne nalaze se na istom mjestu. Također, ukoliko želite podijeliti svoje znanje iz bilo kojeg područja s ostatkom svijeta, objaviti tutorijal za pojedini alat ili aplikaciju, zapravo objaviti bilo što čime biste mogli pomoći drugima koji žele usvojiti slično znanje, Google Classroom je definitivno izvanredan izbor.

Da biste startali svoj prvi razred posjetite službenu Google Classroom web stranicu i krenite s objavom. Ako želite saznati više o samoj usluzi odnosno platformi koju ćete koristiti ovdje se nalaze vrlo detaljne upute

Kopirati
Drag cursor here to close