Mepas Mall

Festival uličnih zabavljača powered by HT Eronet

Sci-Tech / Flash | 08. 08. 2017. u 08:44 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljeto je nezamislivo bez zabave, uživanja i zanimljivih događanja! Nakon fenomenalnog prošlogodišnjeg uspjehaFestivala uličnih zabavljača, građane Mostarai regije ponovno očekuje veliki performans talentiranih umjetnika!

U četvrtak10.08.2017.od 19:00 sati na platou Mepas Mallaočekuje vas uživanje u neponovljivim vratolomijama, smijehu i nastupimakoji će vas u trenutku osvojiti i ostaviti bez daha!

Akrobati, akrobalansi, vještina na svili, klauni, žongleri, spektakularni vatreni show samo su dio velikog uličnog spektakla koji vas očekuje!

Doživite jedinstveno i neograničeno zadovoljstvo performansa kojeg rijetko imamo priliku vidjeti uživo.Ovaj tematski ljetni događaj priuštit će svima nezaboravno iskustvo, dozu adrenalina u spoju drame, cirksusa, vizualnih i zvučnih efekata, plesa i akrobacija.

Kako bi se plato centra na jednu večer pretvorio u pozornicu cirkusa i uličnog teatra s blokovima vrhunskog performansa i vratolomija u suradnji s Mepas Mallom pobrinuo se HT ERONET!

Jeste li spremni za nevjerojatni show koji će vas zabaviti, nasmijati i zaintrigirati? Ulični zabavljači čekaju na vas! :)

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close