Natjecanje

ELSA za studente organizira natjecanje u pisanju ugovora

Sci-Tech / Flash | 10. 03. 2014. u 08:59 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lokalni ogranak najveće svjetske organizacije studenata prava – ELSA Mostar, organizira natjecanje u pisanju ugovora. Naime, riječ je o ugovoru o Najmu stana od strane studenta na razdoblje od 4 godine.

O natjecanju:

Prijaviti se mogu svi studenti Prava i diplomanti Prava Pravnih fakulteta u Mostaru. Prijaviti se može samo tim od dvoje studenata - diplomanata (od kojih će po internom dogovoru, jedan predstavljati najmodavca, drugi najmoprimca).

Prijaviti se možete ovdje, do 15.3.2014. u 00:00 sati, a zavisno o broju prijava, obavjestit ćemo vas naknadno putem maila o lokaciji i točnom vremenu održavanja natjecanja. Tijekom natjecanja u pisanju ugovora, imat ćete na raspolaganju Zakon o obligacionim odnosima.

Zašto se prijaviti? "Kao i uvijek, za vas smo pripremili najbolje! Svi natjecatelji će dobiti po certifikat, a najbolja tri, po ocijeni profesora iz Obligacionog prava, dr. sc. Marka Bevande, će dobiti nagradu 'Odvjetnik - sudac na jedan dan', koji će se realizirati kod odvjetnika Darislava Paponje, Ivana Markića, te suca Tarika Mahmutagića.

Ocjenjuje se vaša originalnost, kreativnost, ali i stručnost! Ovo je idealna prilika za sve studente, bez obzira na godinu studija, kao i mlade pravnike da se kroz same pripreme za natjecanje, upoznaju bolje sa ovim pravnim područjem, da prošire svoja praktična znanja i iskustva i da, posebno pobjednici, iskuse svoju profesionalnu djelatnost iz prve ruke!

Ovakva prilika se ne propušta, stoga s radošću očekujemo što više vaših prijava! Za više informacija, pratite nas preko našeg službenog Facebook profila ili nam se obratite na mail: [email protected]", navedeno je iz ELSA-e Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close