Kamp za mlade

Edukativni kamp okupio 35 srednjoškolaca iz Mostara, Konjica, Čapljine i Stoca

Sci-Tech / Flash | 10. 01. 2017. u 08:17 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu, 7. siječnja, završen je jedan jedinstven i koristan projekt Info servisa za mlade. Dodjelom certifikata sudionicima, završen je "Edukativni kamp za mlade 2017." u kome je sudjelovalo 35 srednjoškolaca iz Mostara, Konjica, Čapljine i Stoca.

Kamp je obilovao raznim sadržajima edukativnog, sportskog, rekreacijskog, vjerskog karaktera.

''Cilj kampa je bio zbližiti mlade našeg grada i ostalih gradova našeg Muftijstva te stvoriti neraskidive prijateljske veze među njima, u čemu smo čini se i uspjeli, a trajao je od 4. do 7. siječnja. Mladi su snaga svakog društva. Oni su nositelji progresivnih ideja i projekata'', rečeno je iz Izvršnog odbora Info-servisa za mlade MIZ Mostar.

Podršku ovom projektu pružili su: Karađoz-begova mederesa, Medžlis Islamske zajednice Mostar, Muftijstvo mostarsko, UG "Zalik" te O.Š. "Zalik" na sudjelovanju u realizaciji kampa, te prof. Valdet Peštalić, Mr. Dino ef. Maksumić, Enver ef. Husnić i Kenan ef. Ovčina na organizaciji seminara.

''U nadi da će mladići i djevojke, sudionici našeg kampa, biti promjena u sredini u kojoj žive, da će pozitivno i sa kampa poneseno iskustvo, znanje i energiju prenositi na svoje vršnjake, pozivamo ostale mlade grada da budu promjena u društvu, te da budu dio pozitivne priče zvane Info-servis za mlade'', priopćeno je iz  Izvršnog odbora Info-servisa za mlade MIZ Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close