Mostar

Dan otvorenih vrata na Koledžu ujedinjenog svijeta

Sci-Tech / Flash | 10. 02. 2016. u 08:41 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu, 13. veljače s početkom u 12 sati Koledž ujedinjenog svijeta u Mostaru (UWC Mostar) organizuje "Dan otvorenih vrata“ u zgradi Gimnazije Mostar.

Događaj je namijenjen svim srednjoškolcima i njihovim roditeljima koji žele saznati više informacija o UWC stipendijama i uvjetima selekcijskog procesa.

Posjetitelji će se tijekom dana moći pobliže upoznati sa svim dijelovima života na Koledžu, uključujući akademski program, volontiranje u lokalnoj zajednici, te život u internatskom smještaju. Za sve upite na raspolaganju će im biti profesori i učenici UWC Mostar. Također će biti dostupni i aplikacijski formulari i brošure, a moći će razgledati učionice i laboratorije u kojima se izvodi nastava.

Cilj "Dana otvorenih vrata“ je učenicima zainteresiranima za UWC stipendije pružiti sve potrebne informacije na jednom mjestu, a sam događaj je dio promotivnih aktivnosti u sklopu raspisanog natječaja za dodjelu UWC stipendija za učenike u BiH koji je otvoren do 18. veljače 2016.
Napominjemo da Nacionalni odbor BiH ove godine dodjeljuje ukupno 35 stipendija za pohađanje Koledža ujedinjenog svijeta.

Kopirati
Drag cursor here to close