Naše društvo

''Dan mogućnosti'' pokazao pozitivnu stranu Mostara

Sci-Tech / Flash | 23. 10. 2015. u 14:44 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak je u Mostaru u hotelu Bristol održan ''Dan mogućnosti'' na kojem su svoj rad predstavila razna udruženja, poduzetnici i neformalne inicijative.

Mnogobrojnim posjetiteljima svoj rad su predstavili i: Vijeće mladih Grada Mostara, LDA, Vijeće učenika Grada Mostara, Sveučilišni zbor, Udruženje mladih psihologa, udruženje ''Životinje jer mi brinemo'', Udruga žena univerzum, te Youth Power.

Na ''Danu mogućnosti'' predstavila se i Omladinska novinska asocijacija i njezin lokalni tim iz Mostara.

''ONAuBiH je nevladina organizacija koja mladima pruža mogućnost da se pobliže upoznaju s radom medija. Budući da naš tim surađuje s nekoliko medijski kuća u mogućnosti smo mladima dati medijski prostor u novinama i online medijima, a ubrzo je planirana realizacija naše radio emisije koja će se emitirati na lokalnoj radio stanici'', rekao je koordinator lokalnog tima Omladinske novinske agencije Marko Mlikota za Bljesak.info, te dodao kako je pokazan veliki interes za ''Dan mogućnosti'' na kojem su sudjelovali.

''Dan mogućnosti'' je organizirala mreža ''Naše društvo'' iz Mostara, uz podršku CSSP centra iz Berlina.

''Naše društvo'' je mreža nevladinih organizacija iz Mostara, koja je posvećena unapređenju kvalitete života i ljudskih prava kroz proaktivan pristup u zagovaranju i promoviranju rješenja ključnih društvenih problema. Članice mreže su: Udruženje mladih psihologa, Futura, OKC Abrašević i Građanski centar.

Kopirati
Drag cursor here to close