Carina zaplijenila 35 tona fidget spinnera i planira ih uništiti
Obustava preprodaje
OBJAVA: Ponedjeljak, 19. lipnja 2017. 16:40
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.D.
Spinner plavi
2

Igračke su došle iz Kine, a nemaju odgovarajuće papire niti su odgovarajuće kvalitete..

Pošast fidget spinnera koja se iz SAD-a proširila po cijelom svijetu, očito je prevršila svaku mjeru u Njemačkoj.

Carinski dužnosnici na frankfurtskom aerodromu zaplijenili su 35 tona fidget spinnera i zabranili njihov ulazak u Njemačku uz obrazloženje da se radi o igrački koja bi kod djece mogla izazvati gušenje.

Naime, igračke koje su u Njemačku došle iz Kine, nemaju ni odgovarajuće papire, nedostaju im jasne upute na njemačkom, a nije ni poznato iz koje su točno tvornice došli, javlja Zimo.co.

Za pedantne Nijemce to je bilo previše. Zaplijenjeni fidget spinneri bit će uništeni kako bi se spriječila njihova preprodaja, a to će ujedno poslužiti i kao upozorenje ostalim "uvoznicima" da paze na to kakvu robu uvoze.

S druge strane, na društvenim mrežama već su se pojavili komentari u kojima roditelji i učitelji pozdravljaju ovaj potez Carine, ne toliko zbog činjenice da su fidget spinneri nesigurni, već jer su ih doveli do ludila.

Komentari (2)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
even lixs
1. even lixs
prije 62 dan.
Gluplja stvar ne postoji.
+53
-5
4
BA
Chrome
Erwin Rommel
1.1. Erwin Rommel
prije 62 dan.
Pa u biti je osmišljena za djecu s posebnim potrebama, samo što su to svi preuzeli.  :)
+24
-5
2
-
Chrome