Budi drugačiji, budi promjena, budi AIESEC-er
Prijave
OBJAVA: Srijeda, 6. rujna 2017. 19:03
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Budi drugačiji, budi promjena, budi AIESEC-er
0

AIESEC je globalna, apolitična, neprofitna studentska organizacija koja svojim djelovanjem želi ujediniti mlade ljude, te potaknuti ih na promjene, kako u svom društvu, tako i na svjetskoj raz

Lokalni ured AIESEC-a u Mostaru i ove godine pruža priliku svim mladim ljudima željnim novih izazova, novih iskustava i novih avantura da se prijave i postanu dio najveće studentske međunarodne organizacije, priopćeno je iz ove organizacije.

AIESEC je globalna, apolitična, neprofitna studentska organizacija koja svojim djelovanjem želi ujediniti mlade ljude, te potaknuti ih na promjene, kako u svom društvu, tako i na svjetskoj razini.

Kroz članstvo u AIESEC-u mladima se pruža prilika za rad na raznim funkcionalnim područjima kao što su financije, marketing, odnosi sa javnošću, ljudski resursi itd., a uz to im je pružena prilika za dobru zabavu, nova poznanstva, mnogo pozitivnog iskustva,rad u timovima, inozemstvu i na projektima, nezaboravne konferencije i edukacije, te nezamjenjivo lidersko iskustvo.

Ovim putem, pozivaju sve mlade, da im se pridruže, da budu DRUGAČIJI, te da budu PROMJENA.

Zainteresirani aplicirati mogu na link.

 

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.