Službeno otvoren

Bolnica u Livnu dobila laboratorij za patohistologiju i citologiju

Sci-Tech / Flash | 02. 12. 2016. u 17:21 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prostorijama Županjske bolnice „Dr. fra. Mihovil Sučić“ u Livnu danas je svečano otvoren laboratorij za patohistologiju i citologiju, u čije je opremanje uloženo 300.000 KM.

Laboratorij su svečano otvorili zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Borjana Krišto i ravnatelj Županijske bolnice Ivan Cikojević.

Krišto je prigodom otvorenja kazala da se s novim laboratorijem podiže kvaliteta života u Hercegbosanskoj županiji, te da će se i dalje nastaviti s potporom projekata iz oblasti zdravstva.

''To znači da će briga za zdravstvo biti prioritet'', kazala je Krišto.

Cikojević je naglasio kako se godinama priželjkivao ovakav laboratorij koji će pružati usluge, ne samo Bolnici, već domovima zdravlja i privatnim zdravstvenim ustanovama na području Hercegbosanske županije.

''Ovaj laboratorij otvara se na 123. rođendan Bolnice'', napomenuo je Cikojević, zahvalivši Vladi HBŽ-a na pomoći oko ovog projekta.

Nagovjestio je novi projekt na Okulističkom odjelu Županijske bolnice na kojem će se u dogledno vrijeme moći obavljati određene operacije.

Kopirati
Drag cursor here to close