BIM

Autodesk REVIT 2017 obuka u INTERA Tehnološkom Parku

Sci-Tech / Svemir | 21. 09. 2017. u 09:54 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ste arhitekt projektant, jedan od suvremenih tehnoloških trendova u arhitekturi i građevinarstvu koji morate pratiti je BIM (Building Information Modeling) metodologija koja omogućava značajno smanjenje troškova i povećanje učinkovitosti projektiranja, izgradnje i eksploatacije građevinskih objekata.

Autodesk REVIT 2017 program je moćan softverski alat za projektiranje BIM metodologijom koji funkcionira na način na koji arhitekti razmišljaju. Program pojednostavljuje proces dizajna korištenjem centralnog 3D modela, gdje se izmjene u jednom pogledu ažuriraju na svim pogledima i na listovima za ispis.

Uronite u svoje projekte na jedinstven način kroz interaktivno sučelje REVIT alata i uživajte u svom kreativnom procesu na posve nov način. Pri tome povećajte svoju produktivnost i otvorite si vrata međunarodnog tržišta jer BIM postaje de-facto standard kao kolaboracijska metodologija za sve koji su uključeni u proces projektiranja objekata.

Ova obuka će vam omogućiti izradu potpunih 3D arhitektonskih projektnih modela i njihovo pretvaranje u detaljne crteže. Budući da je REVIT prilično snažan i složen programski paket, ovaj tečaj je fokusiran na alate koje većina korisnika treba, tj. one s kojima biste radili tijekom procesa dizajna. Do kraja tečaja moći ćete izraditi crteže i realistične prikaze objekata, te tako odmah postati produktivni u svom radu.

Počet ćete s učenjem o korisničkom sučelju i osnovnim funkcionalnostima za crtanje, uređivanje i pregledavanje. Nakon toga ćete ovladati razvojnim alatima uključujući modeliranje zidova, vrata, prozora, podova, stropova, stepenica i još mnogo toga. Konačno, naučit ćete prevesti model u dokumentaciju neophodnu za izgradnju – opisat ćete i kotirati crteže, generirati presjeke, pročelja, detalje i iskaze površina.

Zainteresirani se mogu prijaviti na mail [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close