Obogaćena ponuda

Arena sport kanali od danas i u ponudi Telemacha!

Sci-Tech / Flash | 07. 04. 2017. u 06:22 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sadašnji i budući korisnici usluga tvrtke 'Telemach', te tvrtki unutar 'Telemach' grupacije KATV HS, HKB-net, BHB i Global Internet, kao i korisnici usluga Total TV-a, od ovog trenutka imaju jedinstvenu priliku da u okviru programske sheme gledaju i Arena Sport kanale.

Na ovaj način 'Telemach' svojim korisnicima osigurava najbolju sportsku zabavu i vrhunski sportski sadržaj na jednom mjestu. Arena Sport SD kanali bit će promotivno pušteni svim korisnicima D3 digitalne i Total televizije do kraja svibnja 2017. godine.

Od sada korisnici 'Telemach' grupacije na Arena Sport kanalima mogu uživati u nogometnim utakmicama Lige prvaka, talijanske, francuske, hrvatske, srbijanske i Premijer lige BiH, ABA košarkaške lige, ali i u mnogim drugim traženim sportskim sadržajima.

Arena Sport kanali bit će dostupni u standardnoj i HD rezoluciji. Arena Sport 1 će biti u ponudi korisnicima u osnovnom i D3 start paketu, dok će kanali Arena Sport 2, 3 i 4 biti dostupni u posebnim paketima. Pripremili smo i posebnu pogodnost za sve nove i postojeće korisnike 'Telemach' grupacije.

Svi korisnici koji se pretplate ili obnove ugovor za neki od Duo Grande ili Trio Grande paketa na minimalni period od 24 mjeseca, naredne 2 godine gledaju sve Arena Sport SD kanale promotivno! Isto vrijedi i za postojeće i nove korisnike Total televizije koji se pretplate ili obnove Ugovor na Total TV paket!

Ponudom Arena Sport kanala 'Telemach' postaje jedinstvena i najprepoznatljivija sportska TV platforma u BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close