Nasljednik u pripremi

Apple sprema novi iPhone SE za prvi kvartal iduće godine

Sci-Tech / Flash | 07. 08. 2017. u 13:16 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako su neke prijašnje glasine govorile kako Apple ne namjerava predstaviti nasljednika svojeg kompaktnog 4-inčnog pametnog telefona iPhone SE, čini se da je nasljednik ipak u pripremi i da bi na tržište trebao stići u prvoj polovici iduće godine.

Nova generacija iPhone SE uređaja trebala bi biti proizvedena u novoj tvornici u indijskom Bangaloreu koju gradi tajvanska tvrtka Wistron, koja je ujedno i trenutačni proizvođač iPhone SE uređaja prve generacije u Indiji.

Apple iPhone SE 2 bi na indijsko tržište trebao doći u prvom kvartalu iduće godine, što se poklapa s izlaskom na ostala svjetska tržišta, piše Bug.hr.

Što se tiče njegovih značajki, sve je zasad samo na razini glasina, no spominje se 4 ili 4,2-inčni zaslon, Appleov A10 čip, 2 GB RAM-a, 12-megapikselna stražnja kamera identična onoj kakva se može naći na iPhone 7 modelu, 5-megapikselna selfie kamera te novi iOS 11 sustav.

Tu je još i Touch ID senzor kakav se može naći na iPhone 6S modelu, baterija s kapacitetom od 1700 mAh (povećanje u odnosu na prvi model s baterijom od 1624 mAh), kao i 32 odnosno 128 GB interne memorije.

Kopirati
Drag cursor here to close