Apple priprema tri nova modela iPada
U drugom kvartalu 2017.
OBJAVA: Srijeda, 11. siječnja 2017. 11:25
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.D.
Apple priprema tri nova modela iPada
0

Apple bi tijekom godine mogao predstaviti čak tri nova modela tableta s dijagonalama ekran od 9,7 do 12,9 inča.

Čini se kako je Apple u 2017. najveću pažnju posvetio iPhoneu i navodna tri nova modela koje planiraju predstaviti u drugoj polovici godine, uključujući i novi model koji će imati zakrivljeni OLED ekran i mogućnost bežičnog punjenja, no u ovoj kompaniji pripremaju i nove modele tableta koje će predstaviti tijekom godine.

Jedan od najpoznatijih analitičara koji Apple prati već godinama, Ming-Chi Quo iz KGI Securitiesa vjeruje kako će Cook i ekipa ove godine – najvjerojatnije već u drugom kvartalu, predstaviti tri nova modela iPada.

Quo, koji se tijekom godina dokazao kao jedan od najpouzdanijih izvora kada su u pitanju glasine vezane uz Apple, kaže kako će ova kompanija nadograditi klasični 9,7 inčni iPad s boljom verzijom A9 procesora kakav je ugrađen u iPhone 6S i, što će mnogima biti najvažnije, ovaj bi tablet trebao pojeftiniti, prenosi Zimo.co.

Trenutno najbolji Appleov tablet, 12,9 inčni iPad Pro, dobit će nabrijanu verziju A10 procesora (A10X) kakav se ugrađuje u iPhone 7 tako da bi novi Pro trebao biti jedan od najjačih tableta na tržištu.

Osim ova dva modela, Apple navodno priprema još jedan s dijagonalom ekrana oko deset inča koji bi trebao imati tanki okvir oko ekrana – točna veličina i specifikacije ovog uređaja još nisu poznati, no Apple s ovim iPadom želi povećati prodaju svojih tableta, što bi moglo značiti i nižu cijenu.

Kao što je poznato, prodaja iPada u posljednje je vrijeme u padu te u Appleu žele sve poduzeti kako bi zaustavili pad prodaje i ponovno zainteresirali korisnike za tablete.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.