Mepas Mall i Techno Shop

77'' LG OLED: U Mostaru predstavljen najveći TV u regiji

Sci-Tech / Flash | 10. 11. 2016. u 20:10 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

LG ove godine slavi jednu veliku obljetnicu – 50 godina proizvodnje televizora, a kupcima je u Mostaru promoviran njihov najmoderniji I najveći televizor u široj regiji, koji je prava demonstracija posljednjih tehnoloških rješenja – 77’’ LG OLED TV.

Kakav je osjećaj imati mogućnost potpuno doživjeti spektakularno realnu sliku na TV-u, i to gledajući iz bilo kojeg kuta, došli su provjeriti i mnogi građani Mostara, među kojima i osobe iz javnog života grada.

Savršena crna boja LG OLED televizora impresionirala je medije i stručnjake diljem svijeta, jer savršena crna, čini savršeni prikaz drugih boja.
Upoznajte osjećaj uživanja u scenama akcijskog filma ili utakmice uz najveću moguću jasnoću slike, a do kraja godine, uz kupovinu upravo ovog televizora, sve kupce očekuje fenomenalni 55''4K UHD TV na poklon.

Sinoć je premijerno predstavljen 55'' LG OLED E6, trenutno najmoderniji i najnoviji TV iz serije OLED televizora. Odlikuje ga tehnologija bilijun boja, 3D i Smart platforma, a ono sto ga odvaja od ostalih pored OLED tehnologije je svakako i soundbar stand u donjem dijelu.

Techno Shop kupcima nudi najveću ponudu LG asortimana u regiji, s posebnim naglaskom na bogatu paletu modela i tehnologija LG televizora, po najpovoljnijim cijenama, te 5 godina garancije.

Kopirati
Drag cursor here to close