Plesanje do znoja!

Zemlja Gruva u Mostaru

Kultura / Glazba | 11. 07. 2017. u 13:33 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak, 14.07., mostarska publika će imati priliku plesati uz jedan od najatraktivnijih bendova iz regije, Zemlju Gruva!

Koncert će se održati u OKC Abrašević, s početkom u 21.30h. Cijena ulaznice je 7 KM.

Zemlja gruva je beogradski bend, prepoznatljiv po specifičnom imidžu i samostalnom djelovanju na sceni koji u okviru vlastitog studija i etikete ''Gruvlend'' stvara autorsku glazbu.

Specifičnost glazbe Zemlje gruva!, pored jake puhačke sekcije, najviše određuje front Zemlje gruva: Zoe Kidah, Konstrakta i MC Milovan, tri vokalna solista različitog izraza.

Glazbeni žanr je fuzija pravaca među kojima dominira crni ritam (afro, neo/soul, ragga, reggae, jazz, swing, muzika 60') u autentičnom glazbenom konceptu.

Prvi album Zemlje gruva – ''WTF is Gruvlend!'' je za samo godinu doživio zapažen uspjeh, veoma pozitivne kritike i omogućio im je nazočnost na svim relevantnim festivalima u regiji 'od Vardara do Triglava'.

Nastupali su kao predgrupa velikih svjetskih zvijezda poput Amy Winehouse, Cee Lo Green, Nouvelle Vague.

Prepoznatljivost u regiji učvrstili su i projektom ''Dino u Zemlji gruva'', koji je zamišljen kao omaž velikom autoru sa ovih prostora.

U lipnju 2016. bend je objavio drugi album ''Šta stvarno želiš!'' . Uz album su za sada objavljeni I spotovi za pesme ''Django''. I ''Vucibatina''.

Album je dostupan na svim značajnim portalima za digitalnu distribuciju I slušanje glazbe ( iTunes, Deezer, Youtube, Spotify…).

''Plesanje do znoja!'' parola je koja predstavlja pionire nove srpske pop scene, ljude neverojatno zarazne pozitivne energije koji vam svojim likom i delom žele dobrodošlicu u Zemlju Gruva.

Kopirati
Drag cursor here to close