Željko Pervan sa stand up komedijom 16. lipnja u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju
Herceg etno selo
OBJAVA: Petak, 19. svibnja 2017. 16:00
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.S.
Željko Pervan sa stand up komedijom 16. lipnja u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju
0

Early bird ulaznice za ovu stand up komediju stižu uskoro po cijeni 10 KM tribine i 15 KM VIP

Rasprodane predstave  „Sunce tuđeg neba“ Dragana Marinkovića Mace i „Zlatni lančić od bižuterije“ Andrije Miloševića, dokaz su koliko je publika željna satiričnih kazališnih komada.

Stoga, nastavljamo suradnju sa jednim od najboljih stand up komičara na ovim prostorima- Željkom Pervanom, koji će 16. 6. 2017. u amfitatru Herceg etno sela u Međugorju izvesti svoju predstavu „Na rubu Europe“.

Željko Pervan majstor je improvizacije, obožavatelj Slovenaca, smrknuti profesor, živahni govornik i komentator hrvatske svakodnevice. Čisti humor bez ikakvih rekvizita: čovjek i njegova duhovitost.

Early bird ulaznice za ovu stand up komediju stižu uskoro po cijeni 10 KM tribine i 15 KM VIP.

„Budući da se radi o ograničenom broju ulaznica, najbolje ih je rezervirati odmah na info@primera.ba“, poručuju organizatori iz agencije PRimera.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.