Želiš posao u Njemačkoj? Kreni od učenja njemačkog u Vokabuli.
VOKABULA.COM
OBJAVA: Ponedjeljak, 9. siječnja 2017. 10:02
IZVOR: Promotivni članak
AUTOR: R.I.
Želiš posao u Njemačkoj? Kreni od učenja njemačkog u Vokabuli.
0

Vaš Vokabula centar organizira Dane otvorenih vrata od 11.1. – 14.1.2017. od 10 do 18 sati.Dani otvorenih vrata održavat će se paralelno u učionicama u Tržnom centru Rondo na prvom katu (desna lamela) te u novootvorenom Vokabula centru na Bulevaru (iza caffe „Niđe veze“)

Pitate se kako naučiti njemački jezik? Lako. U Vokabuli svi mogu lako i jednostavno naučiti njemački za samo 3 km/sat.

O ne, zar još jedna reklama za tečaj njemačkog jezika? U krivu ste!
Počinje novi ciklus upisa za sve koji žele naučiti njemački jezik. Odvojite trenutak svoga vremena i uvjerite se zašto ovo nije samo još jedan tečaj njemačkog jezika.

Vokabula – centar za njemački jezik otvara svoja vrata.

I to širom. Vokabula je centar za njemački jezik u kojemu najbitnije mjesto zauzimaju tri faktora: polaznici Vokabule, ljubav prema njemačkom jeziku te moderna i kvaliteta predavanja.

Znamo da ste izgubili povjerenje u druge tečajeve njemačkog jezika u Mostaru no Vokabula je u vrlo kratkom vremenskom razdoblju dokazala zašto baš ovdje trebate učiti njemački jezik. Jeste li ikad učili strani jezik u učionici 21. stoljeća? Jeste li u školi navikli na ugodnu radnu atmosferu u kojoj se nova saznanja stječu druženjem, kroz igru i zabavu i opuštenu interakciju (a bez ocjena?!)? A uz sve to dobijete istinski predane predavače koji nastoje na što bezbolniji :) način prenijeti znanje o njemačkom jeziku? I niste baš?

Krajnje je vrijeme uvjeriti se kako se strani jezici lakouče! Ne vjerujete? Provjerite!

Zaboravite priče koje Vam govore o njemačkom kao teškom i ružnom jeziku. Uz pravi način podučavanja zavoljet ćete njemački jezik baš kao i mi, zajamčeno!

Uz četiri učionice koje pokrivaju uže gradsko područje i nalaze se na vrlo dostupnim lokacijama, uz najnoviju tehnologiju te uz poticaj Goethe-Instituta kao mjerilo kvalitete podučavanja njemačkog jezika nudimo svim polaznicima savršenu uslugu za bezobrazno niske cijene.

Dakle... koji je Vaš izgovor?

Budući da slike govore više od tisuću riječi, izvolite provjeriti. Na službenoj facebook stranici Vokabule možete dobiti uvid u naš način rada. Sve ostale informacije možete naći i na službenoj stranici Vokabulea prijaviti se možete ovdje.

Ako ni to ne upali, uvijek se možete obratiti timu Vokabule na službenoj facebook stranici koji će vrlo rado i strpljivo, a uz to i nevjerojatno brzo odgovoriti na sva pitanja koja Vas zanimaju. Zvuči nevjerojatno? Tim Vokabule rado će Vas i u to uvjeriti.

Ako želite provjeriti sve navedeno, nudimo Vam još jednu opciju. Vaš Vokabula centar organizira Dane otvorenih vrata od 11.1. – 14.1.2017. od 10 do 18 sati.Dani otvorenih vrata održavat će se paralelno u učionicama u Tržnom centru Rondo na prvom katu (desna lamela) te u novootvorenom Vokabula centru na Bulevaru (iza caffe „Niđe veze“). Svatko zainteresiran srdačno je pozvan doći u najsuvremenije učionice u Mostaru i uvjeriti se zašto su baš one idealno mjesto za učenje njemačkog jezika.

Volimo naše polaznike i vjerujemo da svi mogu brzo i lako naučiti njemački jezik. Kroz ciklus se upoznajemo i sklapamo prijateljstva. I zato dođite i dopustite da Vas uvjerimo zašto je Vokabula toliko posebna i ne zaboravite: Njemački spaja ljude!

Vidimo se u Vokabuli!

Kontakt informacije:

Centar Rondo
Kralja Petra Krešimira IV. bb
(Tržni centar Rondo)
88000 Mostar
T:+387 63 459 326 (Mob/Viber/SMS)

Centar Bulevar
Husnije Repca 7
(Iza zgrade OHR-a)
88108 Mostar
T: +387 60 371 2378 (Mob/Viber/SMS)

https://vokabula.com
https://www.facebook.com/vokabula
info@vokabula.com

Dođite i uvjerite se! Učite s osmijehom!

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.