Više od 350 izviđača

Završeni "Mostarski izviđački susreti 2017."

Lifestyle / Flash | 23. 04. 2017. u 11:45 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izviđačko natjecanje "Mostarski susreti 2017."održano je u subotu u Mostaru, na kojem je sudjelovalo više od 350 izviđača iz BiH i regije.

Mostarski susreti su cjelodnevno natjecanje, podijeljeno u dvije kategorije natjecanja i to: "Vesela olimpijada za pčelice i poletarce", te "Izviđački višeboj za mlađe izviđače i planinke". Na ovogodišnje izviđačko natjecanje stigla je 61 ekipa u obje kategorije.

U mlađoj kategoriji, na Veseloj olimpijadi treće mjesto osvojila je ekipa "Teletapisi", Odred izviđača (OI) "Visoko" iz Visokog. Drugi su bili "Štrumfovi", OI "Neretva" iz Konjica. A prelazni pehar odnijela je ekipa "Jato vučića", OI "Igman 92" iz Ilidže.

Izviđači i planinke su se natjecali u kategoriji Izviđačkog višeboja te je treće mjesto zauzela ekipa "Nirvana", OI "Jablan" iz Jablanice. Druga je bili ekipa "Shadows", OI "Rakovica 9" iz Rakovice. Najbolja je ekipa "Goldbachova konjuktura", OI "Visoko" iz Viskog.

Inače, spomenuto natjecanje organizirao je Savez izviđača Grada Mostara i ovo je do sada najbrojnije natjecanje u organizaciji spomenutog Saveza, priopćeno je iz Odreda izviđača Stari Grad.

Kopirati
Drag cursor here to close