Kraj nakon pet godina

Zatvara se popularni zagrebački Green Gold Club

Lifestyle / Flash | 25. 02. 2017. u 20:22 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedno od popularnijih mjesta za noćne izlaske u Zagrebu, Green Gold Club, ovog vikenda zatvara svoja vrata.

Kako su objavili na svojoj službenoj Facebook stranici, u subotu organiziraju veliki oproštajni party, a dan kasnije bit će im posljednji dan da su otvoreni za posjetitelje.

''Proveli smo 5 predivnih i nezaboravnih godina druženja, velikih i malih koncerata, partyja, te još mnogo raznoraznih događanja. U nadi da smo ispunili barem dio Vaših očekivanja, zahvaljujemo se na Vašim dolascima. Znamo da nismo uvijek uspjeli biti na visini zadatka, ali uvijek smo se trudili i pokušavali da se naši gosti osjećaju posebno'', stoji između ostalog u objavi na Facebooku, a prenosi Index.hr.

''Hvala i na svim kritikama, kao i na pohvalama jer bez njih ne bi uspjeli održati klub toliko dugo i prepoznati greške koje su se događale i koje su nažalost sastavni dio posla, kao i života'', dodaje se u objavi.

''Moramo se zahvaliti i svim izvođačima koji su bili uvijek spremni na sve i koji su bili nezaobilazni dio Green Gold Cluba. Ne smijemo zaboraviti i sve naše djelatnike, bez kojih cijela ova petogodišnja priča ne bi bila moguća. Hvala i svim poslovnim partnerima na suradnji kao i na ukazanom povjerenju. Ovo nije zbogom, nego doviđenja. Vidimo se, možda u nekom novom prostoru, s nekim novim idejama i vizijama'', stoji još u priopćenju na Facebooku.

 

Kopirati
Drag cursor here to close