4. MSF

Zadnji set ulaznica za Mostar Summer Fest danas pušten u prodaju!

Lifestyle / Flash | 02. 04. 2016. u 06:30 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su se ulaznice po Early Bird cijeni od 15 KM kao i PROMO ulaznice po cijeni od 20 KM, rasprodale u veoma kratkom roku, organizatori Mostar Summer Festa su danas u prodaju pustili i zadnji set ulaznica.

Naime, od danas možete kupiti Festivalsku ulaznicu po cijeni od 25 KM, te jednodnevnu ulaznicu po cijeni od 16 KM. Obe vrste ulaznica će u prodaji biti dostupne do 23.6., a možete ih kupiti online preko servisa Kupikartu.ba, kao i u svim njihovim poslovnicama.

Podsjećamo, Mostar Summer Fest ove godine dovodi rekordnih čak 16 bendova koji su podijeljeni na dva stagea – onaj glavni i onaj na kojem će se predstaviti novi autorski bendovi, a koji je prikladno nazvan INKUBATOR. Na INKUBATOR stageu ćete slušati bendove REVSKL (BiH), Mašinko (HRV), Replicunts (SRB), Gustafi (HRV), Kezz (SRB), High5 (HRV), Auguste (HRV) i Repetitor (SRB), dok vas na glavnom stageu očekuju: Who See (MNG), Sleepyheads (HRV), Goran Bare i Majke (HRV), Ritam Sex-i-ja (SRB), Bad Copy (SRB), Svemir (HRV), Kawasaki 3P (HRV) te Parni Valjak (HRV).

''Posljednjih mjesec dana kroz medije imate priliku pročitati intervjue koje su za Mostar Summer Fest dali neki od izvođača, kao što su Bad Copy i Kawasaki 3P koji su obećali da nakon njihovog nastupa Mostar više neće biti isti. Vjerujemo da takvo obećanje zasigurno vrijedi pogledati, stoga, vidimo se 24. i 25.6.2016. na prostoru magične industrijske zone grada Mostara na četvrtom po redu Mostar Summer Festu'', poručuju organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close