Gostovanje

Zadar se sprema za S.A.R.S. spektakl

Kultura / Glazba | 02. 02. 2017. u 22:33 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak 10. veljače povodom Valentinova u zadarski 'Arsenal' stiže svima poznata grupa S.A.R.S. S.A.R.S. je trenutno jedna od najpopularnijih grupa u regiji što dokazuju i dva nedavno održana do kraja ispunjena koncerta u velikoj dvorani Doma sportova u Zagrebu.

Ovo je do sada najveći zadarski koncert ove popularne grupe, a povodom Valentinova imate priliku sa vašim partnerom ili onima koji će to tek postati, uživo poslušati neke od najljepših hitova kao što su 'Lutka', 'Klinka', 'Glupost', 'Ti,ti,ti', 'Buđav lebac' i mnogi drugi.

Ovo je definitivno koncert koji će vam dugo ostati u pamćenju, a i ekipa iz benda predvođena frontmenom Žaretom najavljuje kako se izrazito veseli zadarskom koncertu. Ulaznice koje se ubrzano prodaju možete pronaći u zadarskom Q baru i Sold out digitalnom tisku (M.krleže 3/a,Do Palačinka bara), te u online prodaji na Entrio.hr .

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 80 kn , te na dan koncerta i na ulazu u 'Arsenal' 100 kn. Početak koncerta najavljen je za 22 sata, a službeni after party na koji je ulaz uz predočenje ulaznice besplatan održava se u Q baru po završetku koncerta.

Kopirati
Drag cursor here to close