Zabijelio se Dubrovnik
Vremenske prilike
OBJAVA: Srijeda, 11. siječnja 2017. 8:59
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Dubrovnik 2017 snijeg siječanjDubrovnik 2017 snijeg siječanj2Dubrovnik 2017 snijeg siječanj3Dubrovnik 2017 snijeg siječanj4
0
Dubrovnik 2017 snijeg siječanj
Dubrovnik 2017 snijeg siječanj2
Dubrovnik 2017 snijeg siječanj3
Dubrovnik 2017 snijeg siječanj4

Iz Županijskog centra Dubrovnik ističu da su zimski uvjeti na cestama, te apeliraju da se na put ne kreće bez zimske opreme.

Prvi pravi snijeg pao je jutros u Dubrovniku, piše 'Durovački vjesnik'. Promet je otežan, a mnogi su 'zaglavili' na potezu od Pila do Boninova jer jako puno vozača nema zimske gume.

Blokiran je ostao kombi od Tiska i dva Libertasova autobusa. Pješaci također moraju s oprezom krenuti gdje su naumili, jer je put klizav i rupe se ne vide od napadaloga snijega.

Iz Županijskog centra Dubrovnik ističu da su zimski uvjeti na cestama, te apeliraju da se na put ne kreće bez zimske opreme.

Kod mjesta Slano zbog snijega je sletio s ceste autobus. Iz dubrovačko-neretvanske policijske uprave navode da se na ovom dijelu promet odvija otežano. U Dubrovniku je jutros izmjerena temperatura od minus tri stupnja Celzija.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.