Spot

Yaya, Jinx i Davor Gobac zajedno u novom spotu

Kultura / Glazba | 21. 01. 2017. u 16:59 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Maradona' je već mjesecima na vrhovima top lista, a sada je konačno stigao i videospot!

Yaya i Gobac na kazališnim su daskama odigrali uloge ljubavnog para u moru bračnih problema. Ova poznata glazbena ekipa u svom gorko-slatkom ljubavno-bračnom duetu na duhovit način progovara o suživotu dvoje ljudi. Suradnja s Davorom Gopcem bila je posve prirodna jer, kako kaže bend, poznaju se 'sto godina' i on je bio odmah prvi i pravi odabir za ovu suradnju.

'Maradona' je jedan potpuno novi i osvježavajući projekt Jinxa. Naime, riječ je o mixu soula, rock'n'rolla i mjuzikla koji u ovoj tmurnoj svakodnevnici unosi dašak humora i vedrine. Spot je nastao u produkciji Supermarketa pod redateljskom palicom Vena Jemeršiča, navodi se iz Dallas recordsa.

Uz Cokijev autorski potpis, bend je za finalni miks ove pjesme angažirao i Marka Saundersa, britanskog producenta, miksera i snimatelja koji je u dosadašnjoj karijeri surađivao sa nizom velikih glazbenih imena među kojima su David Bowie, Nenah Cherry, The Cure, Tricky, Depeche Mode i mnogi drugi.

Tonski snimatelj je Berko Muratović, a mastering je radio Dragutin Smokrović - Smokva. Pjesma 'Maradona', uz prethodni singl 'Jesmo li dobro?', najavljuje novi studijski album Jinxa koji će biti objavljen ovog proljeća.

Kopirati
Drag cursor here to close