3.-.5. kolovoza

West Herzegowina Fest objavio imena glazbenih gostiju

Lifestyle / Flash | 06. 07. 2017. u 10:15 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na 15. po redu West Herzegowina Festu, koji će se održati od 3. do 5. kolovoza u Širokom Brijegu kao glazbeni gosti nastupit će Detour, Jinx, Psihomodo Pop i TBF.

Ove godine na festivalu će nastupiti i hrvatski stand-up komičar Željko Pervan, a posjetitelji će moći uživati i u programu Silent Disco.

Naravno, i ove godine, kao i svih proteklih godina, u središtu festivala je nastup bendova u konkurenciji, prikazivanje natjecateljskih filmova kao i književni program.

Podsjećamo, natječaj za bend, kratki film i kratku priču raspisan je do 10. srpnja.



Za glazbeni dio festivala potrebno je poslati tri autorske skladbe na e-mail [email protected], a autori kratkih filmova mogu na mail [email protected] slati radove isključivo u trajanju do 8 minuta.

Kratke priče, koje će nakon selekcije biti objavljene u festivalskom Fanzinu, šaljite isključivo na e-mail [email protected]. Priča ne smije biti ranije objavljena (što uključuje i društvene mreže), a može imati najviše 9.000 znakova.

Autori kratkih priča natječu se za novčanu nagradu od 1.000,00 KM, autori filmova natječu se za novčanu nagradu od 1.000,00 KM, a nagrada za glazbeni dio festivala je snimanje pjesme i snimanje spota.

Festival će se održati na dobro poznatoj lokaciji, a kao i dosadašnjih godina, program će činiti upravo prijave bendova, priča i filmova, uz nastup glazbenih gostiju.

Više informacija na whfest.com i na Facebook stranicama Festivala

Kopirati
Drag cursor here to close