Emotivni portugalac

VIDEO| Pobjednik Eurosonga se povukao sa scene; liječnici mu se bore za život

Lifestyle / Zabava | 25. 09. 2017. u 19:30 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovogodišnji senzacionalni pobjednik Eurosonga Salvador Sobral ponovno puni medijske stupce, no ovoga puta jer se morao povući sa glazbene scene kako bi se posvetio zdravlju.

Naime, portugalski pjevač otkazao je sve nastupe te je primljen u bolnicu u Santa Cruzu na intenzivni odjel gdje je smješten zbog bolesti srca. Portugalac koji je osvojio simpatije Europe emotivnom baladom, mora na transplantaciju srca.Portugalski mediji pišu kako mu je život u opasnosti te da pjevač ima sve manje vremena dok čeka novo srce.

Riječi podrške Sobralu su uputili bivši pobjednik Eurosonga Alexandar Rybak iz Norveške, pobjednik 2009., ukrajinska pjevačica Jamala, pobjednica 2016., te španjolski predstavnik na ovogodišnjem natjecanju Manuel Navarro, inače vrlo dobar Sobralov prijatelj.

Najbolji kardiolozi brinu o zdravlju 27-godišnjeg pjevača, a prema navodima jednog portugalskog lista, čak i ako se nađe kompatibilno srce za Salvadora, pitanje je hoće li njegov organizam biti dovoljno jak da ga primi.

Zadnji nastup je imao u Estorilu 8. rujna prije nego što je hospitaliziran. Pratilo ga je 3000 ljudi, a mladi je pjevač na kraju vrlo emotivno interpretirao pobjedničku pjesmu. Na pozornici mu se pridružila i njegova sestra Luisa Sobral, koju je zagrlio te se rasplakao pred publikom koja nije ostala ravnodušna. Njegov nastup zabilježile su i kamere.

Salvador Sobral donio je prvu pobjedu Portugalu u natjecanju za najbolju pjesmu Europe pjesmom Amar Pelos Dois (Ljubav za dvoje).

Kopirati
Drag cursor here to close