VIDEO | U Kočerinu se hvale zlostavljanjem životinja
Kočerinski crnjaci
OBJAVA: Utorak, 18. travnja 2017. 11:37
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: R.I.
Kočerin crnjaci
3

Dok su pojedini komentari osuđivali ovakvo ponašanje, nažalost brojni komentatori su se nasmijali smatrajući video komičnim.

Na Facebook stranici Kočerinski Crnjaci objavljen je nehuman video u kojem se podržava zlostavljanje životinja.

Naime, u videu se prikazuje kako muška osoba daje mački za jesti, a kada se mačka propela na zadnje šape, muškarac ju je ''nabio'' nogom kao loptu.

''Javljam Vam se kao zabrinuti građanin ove države, gledajući razne oblike zlostavljanja životinja o kojima nitko ništa ne govori. Danas sam naišla na video zapis stranice zvane 'Kočerinski crnjaci'. Zamislite samo koliki utjecaj ovakvi snimci imaju na mlade umove'', napisala je u mailu za Bljesak.info zabrinuta čitateljica koja je upozorila na ovaj video.Dok su pojedini komentari osuđivali ovakvo ponašanje, nažalost brojni komentatori su se nasmijali smatrajući video komičnim.

Inače, mučenje i ubijanje životinja u BiH je kazneno djelo regulisano članom 318 Kaznenog zakona FBiH, članom 433 Kaznenog zakona RS i članom 312 Kaznenog zakona Brčko Distrikta.

No osim što je kazneno djelo, ovakav video predstavlja i javno poticanje nasilja i nečovječnog ponašanja.

Komentari (3)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
blue sky
1. blue sky
prije 160 dan.
Dabogda mu ovako najmilije šutali
+69
-7
6
BA
Chrome
Levat Levatović
2. Levat Levatović
prije 160 dan.
Dabogda mu ovako trudnu ženu nabijali!
+41
-19
9
BA
Firefox
Erwin Rommel
3. Erwin Rommel
prije 160 dan.
Čuj ime stranice "kočerinski crnjaci". I šutaju mačiće i to im crnjak? Ne znam, psiholozi i psihijatri bi se trebali pozabaviti ovim "crnjacima". Blago kući koju zaobiđu.
+79
-1
2
BA
Chrome